• Моки марблс - лечебни, живи камъни

Моки марблс - лечебни, живи камъни./Moqui Marbles/
Лечебните камъни моки са не само енергийни,а и ЖИВИ камъни.
Както всички живи камъни също и при мокитата има мъжки и женски.
Женските са гладки и закръглени,а мъжките са по-груби и с форма, наподобяваща НЛО
Енергийният поток между мъжкият и женският камък носят на притежателят си спокойствие и уравновесеност и разсейват блокадите в нервната система.Човек се чувства "в мир със себе си."
С мокитата човек си възвръща вътрешното равновесие, сигурността в собствените сили и разсейва неразбирателството между собственика им и неговият партньор и колеги.
Само извънземните камъни- метеорит,теклит и молдавит- имат подобни високи енегийни вибрации и сили като моки марблс.
Алчността, агресивност, егоизъм, мегаломания и други лоши човешки характеристики се облекчават от тези енергийни камъни
Особено ефикасна подкрепа при физическа нестабилност, при заболявания на вените, мускулите и артериите, загуба на костна маса, имунен заболявания, при забавено обновяване на клетките.Подпомага абсорбцията на желязо и кръвообразуването.
Като лечебни камъни родени от майката природа мокитата имат много добро действие върху нас хората като част от същата майка природа. Те действат силно върху кожата, сърцето, червата, дихателният-   и опорно-двигателния апарат.
Моки Марблс са субективни енергийни камъни.

Как да ги активирате:
Отпуснете се,вземете вашата моки марблс двойка и я галете около половин час,сложете я така че да допира тялото ви. Благодарение на вашата нежност, топлина и светлината  у двойката мокита се установява  баланс между полярни свойства на живите камъни.Веднаж установен енергийният поток ще започне да се движи в затворен кръг между вас и вашите мокита.


Как да познаете дали са активирани:                                                                                                                                      
щом сте успели да ги активирате ще почувствате топлина и силен енергиен,пулсиращ, тласък на енергия да тече през тялото ви.Тя протича през цялото тяло и прониква в нервните окончания към клетките.Скоро след това
ще почувствате физическо и духовно единство на тялото, ума и душата. След това Моки двойката разчиства  задръствания и блокажи и ни дава повече светлина и радост. Те генерират чрез тяхното енергийно поле не само по-дълбоко усещане за съпричастност сред хората, тяхната хармония прониква напълно в хора, животни и растения. Ако постигнете 100% синхрон с вашата моки двойка тогава от камъните започва да се разнася приятен аромат.
Двойката трябва да се държи по време на медитация в ръцете.

Не ги слагайте на тъмно място или кутии.Не ги пренебрегвайте- те са "ЖИВИ" камъни Ако носите със себе си само единият камък слагайте го за набиране на сили вечер непременно до партньора му.

Мъжкият камък винаги трябва да се носи от по-слабата страна на тялото или на заболяла страна. Ако не сте сигурни кой камък къде трябва да бъде направете следното:
Вземете мъжкото моки в лявата ръка и женското в дясната ръка.Вдигнете ръцете на нивото на сърцето и се съсредоточете върху камъните. Лактите ще бъдат или привлечени или  едновременно отблъсна от тялото си.Ако се отблъснат-сменете  камъните в ръцете. Камъните трябва да бъде в ръцете, които са привлечени от организма. Ако сложите единият камък на заболяло място, другият камък трябва да се сложи точно от другата страна, за да може лекуващата енергия на моки двойката да преминава точно през проблемната зона.
Ако някои от семейството ,вашето домашно животно или любимо растение изпитват неразположение не се притеснявайте да им дадете от енергията на вашите мокита.

Моки марблс са с много по-силно влияние от боджай стоун

Моки марблс - лечебни, живи камъни

  • Product Code: Минерали
  • Availability: In Stock
  • 48.00лв

  • Ex Tax: 48.00лв