Количка
0 продукта
 
Промоции
 

минерали за масаж

Подредба по:
Нефрит плочки
Нефрит плочки
барабаносани камъни
25.00лв.  
Орфеев Ахат No.7
Орфеев Ахат No.7
Минерал - Уникат
45.00лв.  
Серпентин - масажен камък за палеца
Серпентин - масажен камък за палеца
Минерал
15.00лв.  
  Карнеол- масажен камък за палеца
Карнеол- масажен камък за палеца
масаж
15.00лв.  
Масажен камък за палеца: тигрово око, аметист,авентюрин, червен яспис
Масажен камък за палеца: тигрово око, аметист,авентюрин, червен яспис
минерали за масаж
20.00лв.  
Розов кварц - масажен камък за палеца
Розов кварц - масажен камък за палеца
Минерал
12.00лв.