Количка
0 продукта
 
Промоции
 

Необработени минерали

Необработени минерали
Турмалин
Турмалин
Подредба по:
Плаващ халцедон
Плаващ халцедон
минерали
200.00лв.  
Гранат- зелен, натурален
Гранат- зелен, натурален
минерал
10.00лв.  
Селенит
Селенит
Минерали
15.00лв.  
 Аметист сталактит с ахатено ядро No.4
Аметист сталактит с ахатено ядро No.4
минерали
185.00лв.  
Планински кристал No.21
Планински кристал No.21
минерал
45.00лв.  
Планински кристал No.16
Планински кристал No.16
минерал
50.00лв.  
Планински кристал No.20
Планински кристал No.20
минерал
65.00лв.  
Планински кристал (кварц)
Планински кристал (кварц)
Mинерал
80.00лв.  
Планински кристал No.29
Планински кристал No.29
минерал
300.00лв.  
No.31: Аметистов шип
No.31: Аметистов шип
Минерал
55.00лв.  
No.34: Планински кристал (кварц)
No.34: Планински кристал (кварц)
Минерали - Уникати
250.00лв.  
Кехлибар - необработен,  221 грама
Кехлибар - необработен, 221 грама
кехлибар
884.00лв.