Количка
0 продукта
 
Промоции
 

Условия за ползване

Условия за предоставените услуги.

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН Tschalli´s Online Shop
Моля, прочетете внимателно този текст
Той представлява споразумение между Вас и „Чали“ ЕТ и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.
Използването на предлаганите от електронния магазин „Tschalli´s Online Shop“ на услуги е възможно само след като се съгласите с настоящите условия.

 
1. ЗА ФИРМАТА
Фирмата, която предоставя услугата, е „Чали“ ET, ЕИК: 200648579 с търговски адрес: 
гр. Кърджали 6600,
ул. Миньорска 6, вход г, ет. 3 
 
2. РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ
За да закупите продукт от www.tschalli.com, е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация.
Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви). 
Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.tschalli.com
Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в www.tschalli.com
При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно уведомете екипа на „Tschalli Online Shop“.
 
3. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ 
„Чали“ ET e вписана като Администратор на лични данни по смисъла на чл. 3, ал. 1 от Закона за защита на личните данни под идентификационен номер 200648579. 
„Чали“ ET гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. 
„Чали“ ЕT се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.
 
4. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ
Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС. Цените са в български лева.
Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно теглото на поръчаните продукти и избрания начин на доставка.
 
5. ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ
„Чали“ ЕT има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.
 
6. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ЗАПЛАЩАНЕ
Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата количка. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да изваждате продукти. 
Във всеки един момент във Вашата количка можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, както и общата им сума.
 
Стъпка 1 - Информация за доставката
За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола. 
Посочете името на получателя и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга. 
За да продължите пазаруването, е необходимо да изберете предпочитания от Вас начин на доставка. Цената на услугата се изчислява автоматично спрямо теглото на продуктите във Вашата количка и избрания от Вас начин на доставка.
 
ВАЖНО:
Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката , на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.
 
Стъпка 2 - Информация за плащане
В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти, цената на доставката и крайната сума, която трябва да заплатите.
Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане. "Tschalli online Shop" Ви дава следните възможности:   
- наложен платеж (плащане на куриера при доставката); 
- плащане по банков път; 
 
Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане. 
Ако имате инструкции и коментари по поръчката, можете да ги напишете в съответното поле, разположено под "Начин за плащане".
Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в съответния формуляр. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.
 
Стъпка 3 - Потвърждаване на поръчка
Тук можете да видите цялата информация за поръчката си, да я проверите и редактирате.
 
ВАЖНО: Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива). 
Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите на тази стъпка. 
След като натиснете бутона „потвърдете поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. 
 
След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. 
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.